608 436 941

Stručně, obrazem

Autor: | Zveřejněno: pondělí 23. září 2024 | 14x

Převzato z facebook.com/mestotrhovesviny

Terno v T. Svinech změní adresu a rozroste se. Starosta D. Štojdl a ředitel Jednoty Mgr. Tomáš Rada dnes na místě budoucí prodejny Terna diskutovali o pokračující spolupráci. Projektová příprava probíhá v úzké koordinaci s městem T. Sviny, které také plánuje rekonstrukci Pekárenské ulice a zlepšení dopravní infrastruktury. 

Obyvatelé se mohou těšit na nové parkovací plochy, chodníky a bezpečnější přechody pro chodce v křižovatce Třebízského x Pekárenská, které ve spolupráci s městem zrealizuje Jednota v hodnotě cca 2 miliony Kč. Tyto investice následně bezplatně převedeme na město. Práce budou probíhat až do konce roku 2025, ale výsledek bude stát za to! Těšíme se, až vám představíme zbrusu nové nákupní prostory i služby.

Starosta města D. Štojdl a starosta města Borovany V. Fialka předali policistům obvodního oddělení T, Sviny a strážníkům MěPo T: Sviny dar v podobě osobních lékárniček tzv. IFAK – Individual Firs Aid Kit v celkové hodnotě cca 96.000 Kč. Tyto lékárničky umožní, aby policisté poskytli prvotní ošetření zraněným tam, kam by se záchranáři nemohli bezprostředně a hlavně bezpečně dostat. 

I předškoláci z MŠ Beruška a Čtyřlístek se zapojili do akce Ukliďme Česko.