608 436 941

Talent v MAS 2024

Autor: Ing. Magdalena Chytrová, manažerka MAS Sdružení Růže | Zveřejněno: neděle 13. října 2024 | 2x

MAS Sdružení Růže připravuje 6. ročník oceňování talentovaných dětí „Talent v MAS 2024“ v kategorii humanitní, technické, sportovní, umělecké, přírodovědné, aktivní mládež a ostatní*.

Jedná se o program na podporu a prezentaci talentovaných dětí a mládeže. Nejde jen o morální ocenění dětí, jejich rodin a učitelů, trenérů či vedoucích, ale i o jejich finanční podporu.

Nominujte děti a mládež ve věku 6–18 let v uvedených kategoriích:

Humanitní – humanitní soutěže (jazykové olympiády), recitace, literární tvorba apod.

Technická – technické soutěže – v programování, radiotechnice, modelářství apod.

Sportovní – nejlepší výsledky dosažené v různých sportech.

Umělecká – soutěže hudebních škol, concertino apod., taneční soutěže různých druhů, výtvarné soutěže, výstavy, projekty apod.

Přírodovědná – přírodovědné předmětové soutěže (BiO, MO, ChO, FO) a ostatní soutěže typu ekologická olympiáda, astronomická olympiáda, logická olympiáda, včelařství, chovatelství apod.

Aktivní mládež – veřejně prospěšná aktivita realizovaná organizovanými či neorganizovanými dětmi či mládeží do 18 let. Může jít o aktivity kulturního, ekologického, sociálního, vzdělávacího či sportovního charakteru. 

Hodnocena bude míra účasti cílové skupiny na vymyšlení aktivity a na její vlastní realizaci; pro kolik lidí byla aktivita určena a kolika lidem přinesla nějaký prospěch; reference o aktivitě ze strany obce či školy; potenciál opakovat aktivitu i v dalším roce. 

Ostatní – další soutěže, ocenění v této kategorii nemusí být uděleno.

Slavnostní předání ocenění proběhne 6. března 2025 v Kulturním sále v Trhových Svinech.

Veškeré informace včetně přihlášky budou průběžně zveřejňovány na webových stránkách www.mas.sdruzeniruze.cz