608 436 941

...starosta Ing. David Štojdl

Autor: | Zveřejněno: pondělí 26. srpna 2024 | 22x

Hudební festival Karel Valdauf: tři dny plné hudby, radosti a nezapomenutelných zážitků

Rád bych poděkoval všem za úžasnou atmosféru, kterou jste společně vytvořili na 26. ročníku hudebního festivalu Karel Valdauf, který proběhl v sobotu 24. a neděli 25. srpna. Zvláštní poděkování patří interpretům Xindl X, Anna K. a Michal Hrůza za to, že nás roztančili už v pátek 23. srpna.

Velké díky patří hlavním organizátorům akce, Městskému kulturnímu středisku T. Sviny v čele s panem ředitelem Jiřím Čajanem mladším. které se postaralo o hladký průběh a skvělou produkci festivalu. Děkuji také všem účinkujícím, sponzorům a partnerům festivalu, bez kterých by tato akce nebyla možná.

Slavnostního zahájení festivalu se zúčastnila poslankyně Parlamentu České republiky Mgr. Ing. Pavla Pivoňka Vaňková a hejtman Jihočeského kraje MUDr. Martin Kuba, za což jim patří velké poděkování.

A samozřejmě děkuji i vám, návštěvníkům, kteří jste s námi sdíleli radost z hudby a vytvořili nezapomenutelné vzpomínky. Těšíme se na setkání s vámi při příštím, již 27. ročníku festivalu Karel Valdauf, na který vás tímto srdečně zvu.

Foto: Marek Podhora