608 436 941

Poděkování za podporu ve volbách

Autor: Mgr. V. Korčaková | Zveřejněno: čtvrtek 29. září 2022 | 31x

Jménem svým i jménem hnutí Volba pro město Trhové Sviny bych chtěla poděkovat všem voličům, kteří nám dali své hlasy. Volební výsledek považuji za velmi dobrý. Přestože máme za sebou skutečně těžké období, které ovlivnil covid i prudký nárůst cen, především ve stavebnictví, vaše hlasy potvrdily, že naše působení ve vedení radnice považujete za úspěšné.

Velmi dobře si vedla i stávající koalice, získali jsme celkem 16 mandátů jako v minulých volbách, mandáty se jen přeskupily. Považuji to za signál, že je dobré takto pokračovat dál. Plně ale respektujeme, že jsme ve volbách skončili jako druzí, i když máme stejný počet zastupitelů jako vítězná strana, proto je povolební vyjednávání na vítězi.

Poděkovat chci i sama za sebe. Opravdu mě potěšilo takové velké množství preferenčních hlasů, díky kterým jsem získala jen o málo hlasů méně než vítěz voleb. A to i přes to, že před volbami se objevovaly velmi nekorektní zprávy, které svým načasováním jasně směřovaly proti mé osobě, a byla z nich jasná snaha ovlivnit výsledek voleb.

Ještě jednou děkuji za hlasy pro Volbu pro město Trhové Sviny i pro mou osobu, velice si jich vážíme.