608 436 941

Zvláštní víceboj

Autor: Spokojení rodiče a děti | Zveřejněno: středa 12. října 2022 | 7x

Poprázdninový závod rodičů a dětí (7. 10. 2022 - 12. ročník)í

Dne 7.10. 2022 se ve sportovní hale odehrál závod pro týmy rodič verzus dítě. TJ Spartak Trhové Sviny, oddíl sportovní gymnastiky, ve spolupráci s oddílem rekreačního sportu připravil závod, který se koná každý rok. Ve sportovních disciplínách poměřily své síly týmy, které se skládají z rodiče a dítěte. Cílem závodu je užít si společné odpoledne dětí a rodičů. Samozřejmostí je i to, že rodiče se vtáhnou do dění v oddíle, ocení píli dětí a motivují je k dalším výkonům. 

Napínavý závod začal v 17 hodin a zúčastnilo se ho 15 týmů. Soutěžilo se v různých technických disciplínách, které byly obdobné pro děti a dospělé. Děti závodily ve shybech, šplhu, skoku snožmo do dálky, skocích přes švihadlo, vznosech a člunkovém běhu. Rodiče to měli maličko zjednodušené, ale i tak musíme ocenit jejich snahu. Největším překvapením byla utajovaná disciplína, kterou se rodiče dozvěděli až na místě. Letos to byl curling. Rodiče a děti si fandili navzájem, a proto byly disciplíny plněny na maximum. Závod jsme si užili nejen my rodiče, ale i naše děti.

Veliké poděkování patří především trenérskému týmu za jejich pracovní nasazení při přípravě závodu, ale také rodičům a dětem nejen za jejich podporu a účast při závodech, ale především za jejich úsilí při plnění disciplín.

více na: https://gymnastikatsviny.estranky.cz/clanky/zavody/zvlastni-viceboj--poprazdninovy-zavod-rodicu-a-deti----7.10.2022--12.-rocnik-.html