608 436 941

Informace z oddílu sportovní gymnastiky TJ Spartak T. Sviny

Autor: M. Falcníková | Zveřejněno: čtvrtek 23. září 2021 | 61x

Letní soustředění v GymCentru České Budějovice
V tomto roce jsme pořádali dva turnusy letního soustředění, první se konal 7. 8. – 14. 8. 2021 pod vedením trenérky Zdeňky Tisoňové, zúčastnilo se celkem 11 gymnastek.
Trénovalo se v dopoledních i odpoledních hodinách, součástí byl i relaxační den spojený s výletem do sportovního areálu v Hluboké nad Vltavou, kde děvčata strávila krásný letní den a načerpala energii ze sluníčka. Na závěr soustředění proběhla soutěž a diskotéka.
V týdnu 16. 8. - 22. 8. 2021 se uskutečnil druhý turnus soustředění pod vedením trenérek Nadi Hálové, Michaely Hálové a Blanky Zemanové. Soustředění opět probíhalo ve specializované gymnastické tělocvičně GymCentrum TJ Merkur České Budějovice. Tohoto turnusu se zúčastnilo 22 dětí ve věku 6 - 15 let. Cvičení na nářadí a skoky do oblíbené molitanové jámy byly doplňovány různými aktivitami ve Stromovce nebo v centru Českých Budějovic, např. slackline, míčové hry, jízda na jednokolce, hledání významných míst, návštěva soutěže CrossFit a návštěva JČ muzea. Všichni si užili dostatek pohybu i zábavy.
Velké díky patří všem trenérům a pomocníkům za celkovou organizaci soustředění, též si velmi vážíme obětavosti všech rodičů, kteří pomáhali s přípravou a dovozem jídla a přebytků ze zahrádek na svačiny a večeře. 

Krajský přebor žen - Jindřichův Hradec 18. 9. 2021
Krajského přeboru žen jednotlivců se z našeho oddílu zúčastnilo 10 dívek z oddílu trenérky Zdeňky Tisoňové. Největšího úspěchu dosáhla Martina Prachařová, která se stala přebornicí kraje v kategorii VS6C. Jednalo se o velice vyrovnaný závod, některá děvčata dělily od medaile pouhé desetiny. Velký úspěch v nejmladší kategorii VS0 A zaznamenala Daniela Fialová. Jména účastnic dle kategorií:
VS0 A Daniela Fialová, Terezie Pitálková, Michaela Řežábková
VS B Adéla Řežábková, Markéta Falcníková, Kateřina Steinbauerová
VS3C Elisabeta Hanzalová
VS4C Veronika Hromádková
VS5C Šárka Tisoňová
VS6C Martina Prachařová

Všem zúčastněným gymnastkám děkujeme za jejich úsilí a píli, trenérce Zdeňce Tisoňové patří velké díky za její trpělivost a pracovní nasazení a všem rodičům za pomoc, podporu a účast při závodech.

Další informace, výsledky a fotografie naleznete na webu www.gymnastikatsviny.cz.estranky

Za oddíl sportovní gymnastiky