608 436 941

Firma Doppler se stala významným partnerem trhosvinenského Spartaku

Autor: Jiří Fuka, jednatel Doppler David Štojdl, předseda TJ Spartak T. SvinyCZ | Zveřejněno: pondělí 23. srpna 2021 | 127x

V srpnu letošního roku došlo k uzavření dohody o spolupráci mezi zástupcem firmy DOPPLER CZ spol. s r.o. Jiřím Fukou a předsedou TJ Spartak Trhové Sviny z.s. Davidem Štojdlem.

Uzavřením dohody získají zaměstnanci firmy Doppler možnost využívat zajímavé benefity v oblasti sportu a volnočasových aktivit, které Spartak nabízí. Naopak jednotlivé oddíly Spartaku v čele s oddílem fotbalu získají silného partnera, s jehož přispěním budou moci dlouhodobě rozvíjet a zkvalitňovat sportovní podmínky včetně svého zázemí.

Jsem velice rád, že se tradiční a silná firma, kterou Doppler bezesporu je, stala významným partnerem TJ Spartak Trhové Sviny. S panem ředitelem Jiřím Fukou jsme našli řešení, jak propojit obchodní a sportovní prostředí. Těším se na naši spolupráci, která, pevně věřím, bude dlouhodobá a velmi úspěšná,“ uvedl David Štojdl.

Doppler CZ již několik let podporoval sport a mládež, především v klubech v Českých Budějovicích, jak nám sdělil jednatel společnosti Doppler CZ, pan Jiří Fuka.

„V letošním roce jsem uvítal aktivitu Davida Štojdla, který mi prezentoval činnosti trhovosvinenského Spartaku a možnosti vzájemné spolupráce. Potěšila mne aktivita členů i výstavba sportovišť. Byl jsem pozitivně překvapen z velkého počtu členů Spartaku. Z tohoto důvodu jsem se rozhodl Spartak podpořit z rozpočtu společnosti Doppler CZ a propojit jeho činnosti se společností Doppler. Budu rád, když budou naši zaměstnanci v široké míře využívat zvýhodněných sazeb za sportoviště a saunu a podpoří známost a využití těchto renovovaných prostor v Trhových Svinech a okolí.

Věřím také, že dlouhodobá podpora trhovosvinenského sportu přispěje ke spokojenosti obyvatel a napomůže k dalšímu rozvoji sportovišť a jejich zázemí v Trhových Svinech.

Těším se na naši úspěšnou spolupráci a děkuji Davidovi Štojdlovi za jeho návrhy a organizaci“.