608 436 941

Sláva, nazdar výletu

Autor: Za SK Rychlé Šelmy – Hana Klocová | Zveřejněno: úterý 18. června 2024 | 9x

Skončilo nám druhé pololetí školního roku 2023/2024 a musím říct, že za nás to bylo pololetí plné akce a pohybu. Červen byl ve znamení skoků počasí, takže z ranní zimy a deště jsme odpoledne dost často skákali do tropických teplot.

První týden v červnu jsme naši tradiční tělocvičnu vyměnili za Buškův hamr, kde jsme v rámci dětského dne postavili překážkovou dráhu a „upíchli se“ na stanoviště číslo dva. Dráhou nám prošly desítky šikovných dětí a my jsme rádi, že jsme mohli být součástí této krásné akce. Hned druhý den jsme za klub odběhli/obešli dvoukilometrovou trasu na závodě Římovský běh pro úsměv a už teď víme, že si z tohoto závodu uděláme každoroční tradici, protože atmosféra a trasa byla velmi pěkná. I když závěrečný kopec stál za to. Zvlášť, když máte s sebou Tygříka, co ho bolí nohy a Kotě v nosítku.

V dalším týdnu dostaly naše děti na lekcích domácí úkol, a to donést si na hodinu svého oblíbeného plyšáka. Plyšáci nás doprovázeli při běhání, ale i skákání, rozcvičce a pořádně se proletěli. Děti si pořádně zablbly a „Plyšáková olympiáda“ sklidila úspěch. Hned potom jsme si v tělocvičně pořádně promasírovali nohy. Hodina byla zaměřená na bosé nožičky a využili jsme veškeré masážní puzzle, koberečky, dráhy, ježky a mnohé další, co máme v našem repertoáru. Dráha zaujala i mnohé rodiče, takže u nás teď nehrozí žádné ploché nohy. :-)

V sobotu 15. června proběhla akce s názvem „Přihlášková na Velkém“, kde rodiče s dětmi mohli využít nejen přihlášek, ale už i plateb, bonusů od nás a zároveň si užít hezké odpoledne v Bistru. Akce byla ve znamení zmrzliny a větru, který nám trochu komplikoval papírování, takže ještě jednou děkujeme všem za trpělivost. Sešlo se vás hodně, za což jsme nesmírně vděční a těšíme se od září jak na naše staré tváře, tak i na nováčky.

Konec roku je vždy takový volnější a na to jsme zareagovali i my. Předposlední týden jsme pro venkovní lekce nachystali hrátky s vodními perlami a skleněnkami, které děti musely lovit ven z perel. Poslední týden byl ve znamení loučení a jak jinak, než akčním. Poslední tělocvična byla opět prodloužená tělocvična speciál „Hra o pirátský poklad“, kdy na konci jsme si společně otevřeli vybojovaný poklad. A to pravý. Našli jsme v něm zlaté mince, diamanty, přívěšky a perly. Z pokladu si každé dítě mohlo nechat něco na památku. A samozřejmě nechyběly sladké odměny a oblíbené písničky.

Pak už jen pac a pusu a uvidíme se oficiálně až v září (ale sledujte nás pro bonusové akce v létě). Přejeme, nejen našim dětem, letní prázdniny plné slunce, výletů a úsměvů. Jako poděkování na našich stránkách sk-rychle-selmy.estranky.cz najdou náš online čtvrtletník Letňáček plný aktivit pro děti všeho věku.

Takže ještě jednou ahooooooj!