608 436 941

Národní seminář Českého svazu Allkampf - Jitsu

Autor: Martin Hermann předseda oddílu Sebeobrana AKJ | Zveřejněno: pátek 8. dubna 2022 | 70x

Členové AKJ Trhové Sviny nejúspěšnějšími závodníky za rok 2021

Národní seminář Českého svazu Allkampf-Jitsu se konal ve dnech 26.- 27. 3. 2022 v areálu Sportovního klubu policie v Českých Budějovicích. Semináře se účastnilo přes sto cvičenců z Tiger Fight Club Chomutov , AKJ Most, ŠBU Plzeň, Pumy Lázně Toušeň, AKJ Brno, AKJ Jaroměř, Panters Písek, Samurai Domažlice, Cobra Ryu Strakonice, SKP České Budějovice , AKJ Trhové Sviny a TJ karate Nové Hrady.

V rámci semináře se konalo vyhlášení nejúspěšnějších závodníků za rok 2021. V kategorii do 15 let zvítězila Eliška Dvořáková a v kategorii nad 15 let zvítězil Libor Kuchař, oba z oddílu Sebeobrana AKJ Trhové Sviny.

Naši členové trénovali na nadcházející Mistrovství ČR Czech Bohemia Open v AKJ, které se bude konat 9. 4. 2022 v Chomutově, ale také se připravovali na zkoušky na stupně technické vyspělosti v Sebeobraně AKJ.

V početném poli adeptů na zkoušku (57 cvičenců) se rozhodně naši borci neztratili, všichni splnili náročné přezkoušení na vyšší technický stupeň technické vyspělosti v sebeobraně Allkampf-Jitsu. Gratuluji: Josefu Filipčíkovi a Vojtovi Zachařovi ke zdařilé zkoušce na další cestě v bojovém umění.