608 436 941

Sportovní den mládeže s TAJV v Trhových Svinech

Autor: Mgr. Jan Váňa, organizátor projektu TAJV | Zveřejněno: neděle 14. listopadu 2021 | 15x

byl zrealizován ve středu, ve sváteční den, 28. 9. 2021 v odpoledních hodinách na místním venkovním hřišti. Jednalo se o 2. ročník sportovní akce TAJV pro místní mládež a žáky ZŠ z Trhových Svinů. Účastníci turnaje TAJV společně soutěžili v tenise, házené, florbale, fotbale a frisbee. Celkově se během odpoledního sportovního turnaje zúčastnilo 12 dětí.

Do finálového rozstřelu o umístění mohla postoupit pouze ta nejlepší skupina dětí, kde si to samotní účastníci rozdali o celkové umístění v turnaji. Nejúspěšnější sportovec z Trhových Svinů postupuje na Národní finále v Poděbradech (9.12.2021), kde bude svým jménem a sportovními výkony reprezentovat Město Trhové Sviny. Nejlepší finalisté turnaje získali věcné odměny, diplomy za umístění na turnaji se znakem města a mnoho dalších sponzorských cen. Každý účastník akce byl odměněn a motivován k účasti na dalším sportovním projektu TAJV v Trhových Svinech.

Děkujeme za finanční podporu sportovní akce Městu Trhové Sviny a již se všichni společně těšíme na 3. ročník turnaje v roce 2022.

www.tajv.cz