608 436 941

KIC v říjnu

Autor: KIC | Zveřejněno: pátek 24. září 2021 | 45x

Vážení přátelé, vzhledem k tomu, že se v říjnu bude Kulturní a infomační centrum stěhovat do nových prostor bývalé drogerie Žižkovo náměstí 40, bude jeho provoz omezen.

Od pondělí 4. října do pondělí 18. října bude KIC otevřeno vždy v pondělí od 9 do 12 hodin a ve středu od 13 do 16 hodin.

Slavnostní otevření Kulturního a informačního centra je naplánováno na úterý 19. října od 16 hodin.

Vzhledem ke stěhování KIC jsou letošní Podzimní výšlapy zrušeny. Zájemci o krásnou vycházku do podzimní přírody si mohou projít novou naučnou stezku „Trhové Sviny zbožné i hříšné“. Celý okruh měří cca 14 km, ale dá se zkrátit na 4 nebo 7 km. První zastavení najdete u břehu Svinenského potoka naproti cykloprodejně p. Vaniše. Pokračujete ulicí Branka do ulice Mlýnské a dále k rybníku Prelát do obce Pěčín, odtud do obce Hrádek a k poutnímu místu Kostelíček v lese za Hrádkem. Odtud můžete jít zpět po zelené turistické značce do obce Hrádek, pokračujete do obce Rejta a po steré cestě kolem lomu k Velkému rybníku a zpět do Trhových Svinů. Pokud si chcete trasu zkrátit na 4 km (značeno zeleno-bíle), odbočíte k poldru a přes louky budete pokračovat k Novému rybníku a okolo lomu na Rejtech zpět do Trhových Svinů. Pokud si trasu chcete zkrátit na 7 km (značeno modro-bíle), odbočíte u rybníku Prelát na Rejta a odtud pokračujete starou cestou zpět do Trhových Svinů.

Přejeme Vám krásný podzim a těšíme se na shledanou v novém infocentru.