608 436 941

Dětský den na Rejtech

Autor: Dagmar Cepková, Spolek Rejta | Zveřejněno: úterý 25. června 2024 | 16x

I v letošním roce jsme na hřišti na Rejtech připravili dětský den. Nebyli jsme ve snadné situaci - právě v sobotu 22. 6. probíhala v blízkém okolí celá řada dalších lákavých akcí. Ale povedlo se, zúčastnilo se kolem šedesáti dětí se svými rodinami. Ti všichni mohli využít otevřeného občerstvení, za což děkujeme firmě pana Berana, která také dodala oblíbenou skákací atrakci ve tvaru slona. Děkujeme, tu si děti moc užily!

Děti se ovšem nejprve přišly zaregistrovat a hned se daly do plnění úkolů. Ty byly podobné jako vloni, orientované na obratnost i na vědomosti. Zde se patří poděkovat našim dobrovolníkům, softbalistům, myslivcům i včelařům, kteří děti doprovázeli na jednotlivých stanovištích. Po splnění všech úkolů dostaly děti na památku medaili a sáček s drobnými dárky.

Ve stinu pod stromy čekali na své jezdce dva koníci pana Veselého, kterěmu také mockrát děkujeme!

Všichni si rádi opět prohlédli záchranářskou sanitku a hasičský vůz. Hasiči dětem předvedli hašení proudem vody a rovněž pěnou. Právě to byl zlatý hřeb našeho odpoledne - nenašli byste v tu chvíli suché dítě neobalené bílou pěnou. Na úplný závěr soutěžního odpoledne se děti mohly povozit na vozíku za nablýskaným traktorem Zetor 25K.

Počasí se vydařilo, všichni se dobře bavili. Tak zase za rok!

O dalších akcích, které chystáme pro děti i pro dospělé, se můžete dozvědět na stránkách www.skrejta.cz.