608 436 941

Rozsvícení stromu a živý betlém v Otěvěku

Autor: J. Vondrášková | Zveřejněno: úterý 19. prosince 2023 | 19x

V sobotu 2. prosince 2023 proběhlo již tradiční rozsvícení vánočního stromu v Otěvěku. V dopoledních hodinách probíhaly přípravy na večerní program. Odpoledne proběhla poslední zkouška zpěvu a nástupu malých andílků.

V 17:00 byl zahájen hlavní program. Za svitu světelného řetězu a lucerniček nastoupily na scénu v čele s hlavním andělem mladší děti v kostýmech andílků a starší zpívající děti. Zazněly klasické i moderní vánoční koledy, které navodily tu správnou kouzelnou vánoční atmosféru. Letos bylo navíc vystoupení obohaceno o živý betlém.

Při posledních tónech závěrečné písně nastal okamžik, na který všichni přítomní nedočkavě čekali, rozsvítil se vánoční strom.

K dispozici bylo občerstvení – cukroví, slané a sladké pečivo, které připravily místní maminky, babičky, tety …, a také vánoční punč a svařák.

Tímto bych chtěla poděkovat všem dobrovolníkům, kteří se podíleli na přípravě a uskutečnění krásného slavnostního večera, zejména paní Petře Novákové. V neposlední řadě děkujeme všem za dobrovolné finanční příspěvky.