608 436 941

V Něchově se toho děje spoustu

Autor: Veronika Tučková | Zveřejněno: pátek 24. listopadu 2023 | 16x

14. října jsme úplně poprvé zorganizovali drakiádu, která se stala naprosto zábavnou akcí. Místní obyvatelé i návštěvníci se sešli na louce za obcí, aby si vytvořili a vypustili vlastní draky. Byla to skvělá příležitost pro rodiny trávit čas venku a bavit se společně při větrném počasí.

Další zajímavou událostí byla sobota, 28. října, kdy jsme navázali tradičním výlovem rybníka Parný. Lovilo se od rána do pozdního odpoledne. K mání byly kapři a amuři s již obvyklým obědem pečených ryb přímo na hrázi. Počasí zase vyšlo skvěle a celý den nás hřálo slunce.

A aby toho nebylo málo, 11. listopadu jsme se rozhodli uspořádat pro děti tak trochu netradiční Halloweenskou párty. Děti si celé odpoledne velmi užily a přišly opravdu ve skvělých strašidelných kostýmech. Takže i když jsme se odlišovali od tradičního Halloweenu, věřím, že jsme vytvořili prostor pro dětskou radost, kreativitu a fantazii. Byla to skvělá příležitost pro děti zapojit se, bavit se a vyjadřovat svou osobnost skrze kostýmy a hry.

Celkově to byly pestré a rozmanité víkendy plné akcí, které nadchly jak obyvatele, tak i návštěvníky z okolí. Něchov se tak stal centrem zábavy a kulturního dění. Určitě se máme na co těšit i v příštím roce!