608 436 941

Halloween v Otěvěku

Autor: J. Vondrášková | Zveřejněno: úterý 21. listopadu 2023 | 17x

V sobotu 4. 11. 2023 se konala v Otěvěku další akce pořádaná místními dobrovolníky – Halloween. Děti i dospělí dorazili ve dvě hodiny odpoledne na náves v kostýmech a mohlo tak začít strašidelné odpoledne plné zábavy.

Na dětském a fotbalovém hřišti byla pro děti připravena spousta her a strašidelných klání. Počasí nám naštěstí přálo, a tak jsme si užili spoustu zábavy. Kolem čtvrté přišlo na řadu dlabání dýní. Děti se do dlabání zapojily se vší vervou, byla to úchvatná podívaná. Celkem děti vydlabaly a rozsvítili něco kolem třiceti strašidelných dýní.

V průběhu celého odpoledne bylo v sále k dispozici občerstvení – strašidelné slané i sladké pečivo, které přichystaly místní maminky, tety i babičky. Děti si mohly dát k pití „zelený lektvar s očima“. Večer se opékaly halloweenské špekáčky.

Zlatým hřebem a vyvrcholením celého dne byla „strašidelná stezka“ pro děti. V celém Otěvěku zhaslo pouliční osvětlení a rozezněla se mystická hudba. Stezku lemovali jen svíčky, duchové a strašidla. Všechny děti, ať už samostatně, s kamarádem nebo s rodiči, stezku úspěšně zvládly a odměnou jim byl diplom a malé překvapení na památku.

Tímto bych chtěla poděkovat všem dobrovolníkům, kteří se podíleli na přípravě a uskutečnění krásného halloweenského odpoledne plného zábavy.