608 436 941

Halloween v Otěvěku

Autor: Jana Vondrášková | Zveřejněno: úterý 22. listopadu 2022 | 25x

V sobotu 5. 11. 2022 se konala v Otěvěku oslava čarodějů a strašidel – Halloween. Děti i dospělí dorazili ve dvě hodiny na náves v kostýmech a mohlo tak začít strašidelné odpoledne plné zábavy.

Na místním fotbalovém hřišti byla pro děti připravena spousta her a strašidelných klání. Počasí nám však příliš nepřálo, a tak jsme našli útočiště v nádherně vyzdobeném sále kulturního domu. Zde přišlo na řadu dlabání dýní. Děti se do dlabání zapojily se vší vervou, byla to úchvatná podívaná. Celkem děti vydlabaly a rozsvítily něco kolem třiceti strašidelných dýní.

Zlatým hřebem a vyvrcholením celého dne byla „Strašidelná stezka“ pro děti. V celém Otěvěku zhaslo pouliční osvětlení a stezku lemovaly jen svíčky, duchové a strašidla. Všechny děti, ať už samostatně, s kamarádem nebo s rodiči, stezku úspěšně zvládly a odměnou jim byl diplom a malé překvapení na památku.

Tímto bych chtěla poděkovat všem dobrovolníkům, kteří se podíleli na přípravě a uskutečnění krásného halloweenského odpoledne plného zábavy.