608 436 941

Dětský sportovní den v Otěvěku

Autor: J. Vondrášková | Zveřejněno: čtvrtek 21. července 2022 | 25x

V sobotu 25. června 2022 se v Otěvěku konal historicky první sportovní den. Počasí nám přálo, a tak mohlo začít odpoledne plné sportovních aktivit. Mezi 13. a 14. hodinou se konal zápis dětí, které chtěly sportovat. Následně byly rozděleny do čtyřech věkově smíšených desetičlenných týmů. Pro děti bylo připraveno sedm sportovních disciplín – hod hadrem, slalom na koloběžce či odrážedle, hod hakisakem, kop na branku, skok do dálky, střelba vzduchovkou a štafeta. Úžasné bylo pozorovat, jak se děti v týmech semkly, navzájem si pomáhaly (starší mladším) a podporovaly se. Závěrečná štafeta toho byla důkazem.

V průběhu celého odpoledne hrála z reproduktoru hudba, v sále bylo k dispozici „zdravé“ občerstvení – ovoce (chlazený meloun, třešně, hroznové víno) a především zelenina (okurky, rajčata, papriky, mrkev, kedlubny, ředkvičky, ….). Odměnou však dětem byl i nanuk či oblíbené hranolky s kečupem.

Tímto bych chtěla poděkovat všem dobrovolníkům, kteří se podíleli na přípravě a uskutečnění krásného sportovního odpoledne plného zábavy. V neposlední řadě děkujeme všem za dobrovolné finanční příspěvky.