608 436 941

Malé ohlédnutí

Autor: Pečovatelská služba Archa | Zveřejněno: čtvrtek 16. listopadu 2023 | 10x

Oslava 10 let fungování pečovatelské služby Archa proběhla velkolepě (alespoň v našich očích). Skoro dvě desítky dobrovolníků nám připravily domácí pohoštění. Stoly se doslova prohýbaly – sladkým, slaným, ale i domácím pečivem a domácími pomazánkami.

Byla vás více než stovka, kdo jste se přišli podívat na fotografickou výstavu MÍSTA DOMA (momentky z naší péče), kterou zahájilo svým flétnovým koncertem Duo Angeli.

Více než stovka, kdo jste poseděli a vychutnali si hudební recitál sólistky Jihočeského divadla Kateřiny Špilauer Hájovské a klavíristky Jany Mazancové.

V jedinečné NotaBene Kavárně (otevřené pouze pro tento večer) do večerních hodin k poslechu i tanci hráli pěkně od podlahy manželé Karin a Pavel Spurní.

V benefičním obchůdku se během večera dražily obrazy na téma péče, Archy a plynutí času od místních umělkyň (Kateřiny Ašenbrennerové, Pavlíny Tomandlové, Lenky Nováčkové a její dcery Eleny) a koláž od Eliáše Marka.

Zvláštní poděkování patří Magdaleně Öesterreicher za design a výrobu výzdoby celého sálu a kavárny, Janě Beránkové za dort, který se jen rozplýval na jazyku, Pepovi Nemravovi za luxusní pomazánky. Dětem, které si vzaly na starosti obsluhu a občerstvení. Paní Evě Janouchové z kultury za bezchybnou organizaci a velkou pomoc, kterou nám spolu s dámami z technických služeb poskytly.

A samozřejmě vám všem, kteří nám dlouhodobě pomáháte v tom, podporovat seniory a lidi s postižením u nich doma tak, aby mohli žít své dny i přes určitou ztrátu soběstačnosti, důstojně a plnohodnotně.