608 436 941

Pomáháme již 10 let

Autor: Monika Strapková | Zveřejněno: úterý 19. září 2023 | 2x

Čas nezadržitelně plyne. Neohlížíme se příliš zpátky, na pořadu dnešního dne máme většinou budoucí zítřky. I proto nás v Arše vlastně překvapilo, že už plujeme desátým rokem.

Jubileum si zaslouží oslavu. Srdečně vás, vaše rodiny a přátele zveme v pátek 20. října do sálu pod knihovnou a do galerie v Klášteře Borovany.

Od 17 hodin tady pro Vás otevíráme Kavárnu notaBENE. Při dobrém domácím pohoštění, alko i nealko nápojích a jak věříme, báječné atmosféře, slavnostně zahájíme výstavu MÍSTA DOMA. Výstavu fotografií z naší péče. Zahraje nám k tomu dívčí Duo Angeli – flétnistky Leona Malíková a Gabriela Tlapová.

Od 18 hodin si nenechte ujít benefiční koncert sólistky opery Jihočeského divadla Kateřiny Špilauer Hájovské. Spolu s hudebním doprovodem s námi popluje vodami lidovek, muzikálových melodií a nemineme ani krásný útes Dvořákovy Rusalky.

Od 19 hodin s námi můžete přivítat manžele Karin a Pavla Spurných, které znáte z festivalu Klášter pod Hvězdami. Svou živou ŽIVOU hudbou nás budou bavit až do konce oslav.

Přijďte.

Posedět, potkat se, pobavit, dojmout… Zpívat, tančit, jen tak plout… Těšíme se na vás!