608 436 941

Zúčastnili jsme se hasičské soutěže v Todni

Autor: Veronika Tučková | Zveřejněno: pátek 24. května 2024 | 18x

Zúčastnili jsme se hasičské soutěže v Todni

Když se naši hasiči z Něchova dozvěděli, že se v Todni chystá soutěž k 100. výročí založení sboru SDH Todně, bylo jasné, že tam nemůžeme chybět. I když nejsme nejpočetnější sdružení v kraji, sestavili jsme celkem tři družstva – dvě mužská a jedno ženské. Naše dámy byly dravější než smečka vlků! Tréninky dvakrát týdně byly náročné – pot, zranění a občas i nějaký ten upadlý hadicový spoj. Ale jak se říká, těžko na cvičišti, lehko na bojišti! V den D jsme se vypravili do Todně s odhodláním a zvědavostí, jak naše týmy asi dopadnou. Soutěž nebyla procházka růžovým sadem, ale nevzdávali jsme se. Předvedli jsme zdařilé výkony a atmosféra byla velmi přátelská. Naše družstvo žen obsadilo krásné 5. místo, muži A pak 6. místo a muži B byli bohužel diskvalifikováni. Nevadí, příště to určitě vyjde!

Po soutěži jsme si užili zasloužené posezení, sdíleli zážitky a už teď se těšíme na příští soutěže. Ostatně nás výročí také brzo čeká… Již za dva roky budeme společně slavit 100. výročí založení sboru SDH Něchov. A kdo ví, možná budeme slavit vítězství! 😊

Hasičskou soutěž k příležitosti 100. výročí SDH Todně zahájil starosta T. Svinů D. Štojdl, celým dnem a následným večerem provázel DJ Jimi.