608 436 941

Dětský den v Něchově

Autor: Za obec Něchov Iveta Ryšánková | Zveřejněno: úterý 18. července 2023 | 24x

Dětský den máme za sebou a jsme nadšení, jak se vyvedl. Přálo nám počasí, všichni přijeli ve skvělé náladě, tak jsme si to společně skvěle užili! 

A protože celé odpoledne bylo ve znamení kouzel, děti se hned od začátku mohly nastartovat magickým drinkem, jít si zahopsat na skákací hrad, namalovat si svůj kamínek, vyrobit kouzelnou hůlku. Také se mohly zkrášlit a nechat si namalovat oblíbené zvířátko na obličej, soutěžit v letu na koštěti. Svůj stánek měli i místní myslivci ze spolku BeNNeT, kteří děti učili např. o stopách zvěře, ukázali jim srnčí parohy, či si mohly vyzkoušet střelbu ze vzduchovky na terč.

Hlavní hřeb dětského dne nás čekal nakonec, a to vystoupení kouzelníka Martina Čejky. Ten si připravil program od nejmenších až po dospělé a měli jsme se na co koukat! Všichni jsme obdivovali jeho šikovnost a kouzla, kterými nás doslova okouzlil! 

Za účast nejen v soutěži děti obdržely balíčky s dárky od něchovských hasičů, společností CB Auto, Engel strojírenská, Českého červeného kříže, Typodesign a dalších. A díky pekárně Srnín jsme mohli ochutnat výborné koblížky a koláčky. Všem za jejich příspěvky srdečně děkujeme.