608 436 941

Vánoční ohlédnutí ,,po něchovsku''

Autor: Veronika Tučková | Zveřejněno: pátek 20. ledna 2023 | 15x

Jak už to tak u nás bývá, ani v adventním čase jsme se nezapomněli po roce sejít a společně si připomenout příchod vánočních svátků.

10. prosince jsme se všichni s velkou radostí a natěšením shromáždili na návsi v Něchově, abychom slavnostně rozsvítili obrovský vánoční strom a celou náves. Poté jsme se přesunuli do návesní kaple, kde předvedly místní ženy, tzv. ,,Něchovské krákorky'', svůj um v podobě nazkoušených vánočních písní pod vedením hudebně talentované Ivetky Ryšánkové, která celý sbor doprovodila na klavír a kytaru. Společně se sborem si zahrál také náš čestný host, pan Ondřej Nedorost, který celé kouzlo Vánoc ještě víc posílil hrou na elektrické housle. Radost poslouchat. Poslední na programu byla kapela Rožnovské hudební sdružení, které nás svou návštěvou potěšilo i letos. V závěru jsme se všichni sešli pod pergolou u Holinků, za což jim patří také velký dík za poskytnutí přístřešku v nevlídném zimním počasí. :-) Děkujeme všem občanům, místním i přespolním, hostům i dětem... prostě všem, kteří nás přišli navštívit a užít si s námi tu jedinečnou vánoční atmosféru! 

Dále moc děkujeme našemu pravidelnému sponzoru, společnosti JIPOL s.r.o. za věcný dar v podobě vánočních řetězů, které jsme rozmístili po celé návsi a mohli si tak vychutnat tu pravou vánoční světelnou záři. 

Přejeme všem do nového roku pevné zdraví, mnoho zážitků a přejme si, ať se můžeme opět v roce letošním společně setkávat při každé dobré příležitosti.

Za osadu Něchov