608 436 941

Vítáme tě, září!

Autor: Za RC Trhováček, Bc. Kateřina Matějková | Zveřejněno: čtvrtek 24. srpna 2023 | 15x

Prázdniny utekly jako voda a máme tu nový školní rok 2023/2024 a s ním spojené povinnosti, starosti, ale i nové zážitky a zkušenosti.

Co se odehrávalo v Trhováčku v srpnu? Celý měsíc byl ve znamení budovaní, oprav a rekonstrukce. Nejprve se vystěhovala herna a za pomoci tatínků se odstranily koberce. Po dlouhém přemýšlení jsme se shodli na tom, že je třeba Trhováček trošku prosvětlit a dlouholetou malbu stromu, zajíčků a Křemílka s Vochomůrkou jsme svépomocí odstranili. S bílením prostor „povinně dobrovolně“ pomohli manželé, kteří se toho zhostili bravurně. Po pár dnech bylo v horkém počasí hotovo a začalo se s novou malbou na zdi. Snad i ta se jednou vryje do paměti dětí, které na ni budou vzpomínat. Proměnu si zasloužil i bazének a doufáme, že se bude nyní lépe hodit k novému modernějšímu koberci. Pokud vás zajímá proměna, stačí jen abyste přišli a připojili se k našim kurzům, které budou začínat v půlce září. Věříme, že výsledek stojí za to.

A co jsme dělali mimo jiné? Připravovali jsme tradiční Skotačení s Trhováčkem, které se bude konat v pátek 1. 9. 2023 od 15:00 hodin na Střelnici v Trhových Svinech. Téma bude tentokrát lesní - přesněji Kouzelný les, těšit se můžete na lesní kouzla, zvířátka, stanoviště s úkoly, hudbu i tanec, stavění skřítčí vesničky, jízdu na koních a tvořivou dílnu. Věříme, že si akci společně moc užijeme a krásně se rozloučíme s létem.

Během září se můžete opět těšit na kroužky, na které jste zvyklí, jako je např. Angličtina pro děti a pro dospělé, Tancování s Terezkou, Tanečně dramatický kroužek, Cvičení pro ženy i Cvičení pro seniorky. Úterní a páteční dopoledne bude opět patřit programu pro děti okolo dvou let věku s tancováním, zpěvem a cvičením. Středy jsou pak už tradičně pro miminka a jejich maminky, aby si mohly předat své zkušenosti a poznatky okolo péče o miminka, seznámit se a popovídat. Po roce se opět bude otevírat Logopedický kroužek pro děti a Podpůrná skupinka pro maminky malých dětí s psycholožkou Mgr. Kristýnou Markovou, se kterou jste se u nás mohli již dříve setkat na přednáškách pro maminky.

Mimo pravidelných kurzů zveme v září také na tradiční Bazárek, který se bude konat ve dnech 19. a 20. 9. v obvyklých časech. Budete mít možnost nakoupit podzimní i zimní oblečení, hračky, boty a další potřeby nejen pro dítě. Veškerý sortiment bývá v perfektním stavu a za opravdu bezkonkurenční ceny.

Na konci září, v pátek 22., také opět odstartují oblíbené kreativní dílny, tentokrát budeme vyrábět originální zápisníky a k nim krásné záložky ze sušených květů. Těšíme na se vás na všech našich kurzech.

Doufáme, že jste měli léto plné zážitků a těšíme se na nadcházející spolupráci a setkání.