608 436 941

Děkujeme…

Autor: Za kolektiv RC Trhováček Eva Farková | Zveřejněno: pondělí 22. listopadu 2021 | 3x

Děkujeme všem našim členům, našim návštěvníkům, příznivcům, podporovatelům, našim rodinám, dětem, že díky vám všem může Trhováček existovat a propojovat rodiny, maminky s dětmi, ženy v očekávání, lidi v podobných životních etapách. Děkujeme, že Trhováček může bavit, vzdělávat, socializovat, přinášet radost. Děkujeme všem dobrovolníkům, kteří nám pomáhají, když je třeba. Děkujeme Městu Trhové Sviny i dalším donátorům za jejich finanční příspěvky. Trhováček letos bude slavit Vánoce již po šesté a těch více než 100 návštěvníků – členů, dětí z kroužků, maminek s dětmi docházejících do dopoledních kurzů, nastávajících rodičů z předporodních kurzů, seniorek a žen ze cvičení, návštěvníků jazykových kurzů i vás všech, kteří do Trhováčku každý týden přicházíte – je pro nás tím největším dárkem.

Listopad byl v Trhováčku ve znamení pravidelných aktivit, kroužků, zajímavých přednášek na téma ženské cykličnosti, vánočního focení pro rodiny či tvoření vánočních věnců.

5. 12. 2021 pro vás chystáme Mikulášskou besídku – opět v příjemné atmosféře beze strachu, s doprovodem rodičů tak, aby si děti odnesly příjemný zážitek. Vánočně se naladíme na předvánočním pečení perníčků, kdy ve spolupráci s CKA 8. 12. 2021 pozveme všechny maminky s dětmi či babičky s vnoučaty, aby si společně s námi přišli upéct a nazdobit perníčky. A chystáme i další vzdělávací besedu s psycholožkou Mgr. Veronikou Jiříkovou na téma dětského vzdoru.

Veškeré podrobnosti o našich aktivitách najdete na FB stránce Rodinné centrum Trhováček.

Přejeme vám všem hodně zdraví, odpočinku a radosti nejen v rodinném kruhu a těšíme se na setkávání s vámi v našem Trhováčku.