608 436 941

Pravidelný program od září

Autor: Mgr. Eva Farková | Zveřejněno: čtvrtek 22. července 2021 | 59x

Od 13. září 2021 už bude opět v Trhováčku probíhat pravidelný program pro děti malé i větší, těhotné, maminky po porodu, seniorky, i dospělé se zájmem o výuku jazyků. Těšit se můžete např. na logopedický kroužek pro děti ve věku 3-4 roky i děti ve věku 5-6 let, na angličtinu pro děti, hravou flétnu, předporodní kurz, kurzy němčiny a angličtiny pro dospělé, setkávání s miminky, cvičení a zpívání s dětmi a mnoho dalšího. Přesný program budeme zveřejňovat od poloviny srpna na našich facebookových stránkách Rodinné centrum Trhováček i na www.trhovacek.cz.

Zářijovou novinkou je kurz Poznej sebe sama, který pořádáme ve spolupráci s CKA Trhové Sviny a organizací Attavena, která u nás již dvakrát pořádala výborné seberozvojové a počítačové kurzy pro maminky.

I tentokrát zveme všechny ženy s dětmi do 15 let na minikurz, který se bude konat od 8. září do 23. září vždy ve středu a čtvrtek dopoledne. V kurzu si provedeme osobnostní typologii, naučíme se rozeznávat temperamenty v praktickém životě i to, jak s nimi komunikovat. Vysvětlíme si principy vzniku pozitivního a negativního stresu, techniky zvládání stresových situací i time management jako prevenci vzniku stresových situací a mnoho mnoho dalšího. Celý kurz je zdarma včetně možnosti hlídání dětí u nás v Trhováčku. Neváhejte se hlásit na www.attavena.cz

Těšíme se na setkávání s vámi.