608 436 941

Co nás čeká v květnu?

Autor: Petra Malíková a Veronika Fráňová | Zveřejněno: pátek 21. dubna 2023 | 7x

3. 5. v 16:00 vyrazíme na májový táborák na Buškův hamr. Budeme zpívat s kytarou trampské písně, opečeme si buřty a popovídáme u ohně. Doufáme, že bude krásné májové odpoledne a venku si to užijeme. Buřty s sebou.

10. 5. od 16:30 zveme společně s Mgr. Janou Tlapovou na Kurz krasopsaní. Pro velký zájem pořádáme již třetí setkání, na kterém budeme malovat a psát motivační karty s citáty.

13. 5. od 9:00 se uskuteční Kurz šití, kde si můžete ušít oblečení a doplňky a obléct se tak od hlavy až po paty. Nemusíte se bát zvuku šicího stroje, naše lektorka vám se vším poradí. Můžete také využít hromadné objednávky látek.

15. 5. od 16:30 zveme na Kurz výroby přírodní domácí kosmetiky. Tentokrát se zaměříme na letní přípravky pro péči o pleť a tělo. Popřemýšlíme, jaká kosmetika se nám hodí vyrobit a sbalit do batohu na dovolenou a také vyrobíme dárečky pro učitele/ky.

16. 5. vyrážíme na výlet na Hlubokou nad Vltavou. Projdeme si naučnou stezku zámeckým parkem a určitě si najdeme čas na nějakou dobrou kávu. Odjíždíme linkovým autobusem v 7:45 z autobusového nádraží v Trhových Svinech.