608 436 941

Listopadová příprava na advent

Autor: Veronika Fráňová a Petra Malíková | Zveřejněno: úterý 22. listopadu 2022 | 9x

Závěr roku patří většinou bilancování a hodnocení. Nejinak tomu bude u nás. Přidáme i slova díků, protože naše práce by bez mnoha lidí neměla smysl.

Rok 2022 nám opět otevřel naplno dveře a my mohli pozvat spoustu zajímavých osobností, které nám předávaly svoje vědomosti a dovednosti, a to vše s lehkostí a vtipem. Opravdu si toho vážíme a těšíme se na další spolupráci.

V listopadu jsme se pomalu připravovali na nadcházející advent. Vyráběli jsme drátkované ozdoby, uvařili jsme si něco z americké kuchyně a poznávali nové informace na historických a cestopisných přednáškách.

V předvečer Sv. Martina jsme degustovali svatomartinská vína pod vedením zkušeného lektora Františka Kumsta. Teď již víme, že víno chutnající po brusinkách s kyselinkou v závěru, nebude to pravé ořechové.

Ve spolupráci s Rodinným centrem Trhováček jsme uskutečnili tvoření adventních věnců a dekorací. Příjemně nás překvapil váš zájem o tuto aktivitu. I když jsme rozdělili účastníky do dvou skupin, centrum bylo zaplněné do posledního místa.