608 436 941

Program v CKA na červenec

Autor: Petra Malíková, koordinátorka CKA | Zveřejněno: neděle 19. června 2022 | 15x

Chtěla bych vás pozvat do prostor prostranství staré fary, kde se budou o prázdninách každý týden konat „Tvořivé dílny“ pro malé i velké. Tyto dílny budou moci být realizovány díky soutěži „Obec přátelská rodině 2022,“ ve které naše město získalo první místo.

Kromě příměstských letních táborů, které se v CKA budou o letních prázdninách konat, se uskuteční v sobotu 16. července také kurz šití.  Zváni jsou všichni včetně těch, kteří žádné zkušenosti zatím s šitím nemají. Lektorka kurzu tu bude pro úplné začátečníky i pro ty, kteří si troufají už na složitější věci. Pokud budete chtít využít hromadné objednání látek, prosím o nahlášení účasti nejdéle do 10. července.

20. července se od 16:30 uskuteční také kurz výroby přírodní kosmetiky. S lektorkou Ing. Lenkou Smržovou si vyrobíme z přírodních, kvalitních esenciálních a rostlinných olejů přípravky k ošetření pleti a nebude chybět ani překvapení v kouzelném kelímku.

Deskohrátky, aneb dopoledne plné her -  23. července v 9:00 zveme do centra především děti, společně si užijeme spoustu zábavy při hraní deskových her. Čekají nás soutěže, známé i nové hry.