608 436 941

Pravidelné aktivity v září v CKA

Autor: Petra Malíková, koordinátorka CKA | Zveřejněno: neděle 22. srpna 2021 | 25x

Senior klub – od 6. září 2021 od 9:00 hodin

V tomto školním roce bude opět pokračovat Senior klub, ve kterém se schází lidé seniorského věku u kávy či čaje a u dalších vzdělávacích, kreativních, společenských a přednáškových činností. Nabízíme seniorům pravidelná setkávání při Univerzitě třetího věku, při trénování paměti. Velmi oblíbenou aktivitou jsou pak také vycházky s fyzioterapeutkou Bc. Aničkou Havelkovou do okolí Trhových Svinů. Klub je určen všem těm, kteří se cítí být osamělí, komu chybí společnost, nebo nemá s kým sdílet své zájmy a záliby. Nabízíme seniorům místo ke společnému setkávání se a ke smysluplnému využití volného času.

Trénování paměti – 13. září

V pondělí 13. září se rozběhne aktivita Trénování paměti, kterou povede zkušená lektorka z pečovatelské služby ARCHA Borovany. Setkání bude probíhat jednou za 14 dní v pondělí v rámci senior klubu od 9 hodin.

Čtvrteční dopoledne s ARCHOU

Mezi pravidelné aktivity CKA patří stále i bezplatná sociální poradna, tuto službu zajišťuje sociální služba ARCHA Borovany. Pro využití sociální poradny je nutné se předem nahlásit.

Doučování žáků studenty z gymnázia

Po domluvě je možné zase od září využívat i této aktivity, studenti z gymnázia rádi pomůžou vašim dětem s přípravou na výuku, vysvětlí látku, které děti ve škole neporozuměly, nebo s nimi jen procvičí to, co jim zrovna nejde.

cka@tsviny.cz 

tel. 603 962 565