608 436 941

Adventní setkání ČSŽ Trhové Sviny

Autor: Za ČSŽ Ivana Pařízková | Zveřejněno: středa 21. prosince 2022 | 35x

Cílem pondělního předvánočního setkání členek, které se už tradičně koná v Kavárně Centrum, bylo zhodnocení roku 2022, a plány a návrhy na akce pro nadcházející rok 2023 a samozřejmě příjemné posezení s vůní vánočního punče a svařáku.

Například mezi členkami velmi oblíbené koupání v německém Bad Füssingu jsme letos absolvovaly celkem 5x, dále výlet do Prahy spojený s návštěvou židovského města, výlet do rakouského Linze, výlet do Kutné Hory ,zámek Kačina a teď poslední akce, výlet do předvánočního,rakouského Melku a Kremsu.

Tak jako každý rok, tak i letos jsme přispěly příspěvkem v hodnotě 1000,- Kč a to Mateřské školce na MDD , dále jsme za 1000,- Kč nakoupily cukrovinky na mikulášskou nadílku a k tomu ženy jako již tradičně přinesly napečené perníčky a sladkosti do balíčků pro již zmiňovanou mikulášskou nadílku.

Dále předsedkyně přednesla aktuální informace z posledního celostátního sjezdu ČSŽ v Praze.

„Zlatým hřebem“ večera byla návštěva našeho nového starosty Ing. Davida Štojdla, který nás informoval o dění, plánech a investicích v našem městě a následovaly dotazy a diskuze, která se nesla ve velmi přátelském duchu, nový pan starosta se nenechal zaskočit a odpovídal na dotazy zvídavých členek.

Po dvouleté nucené pauze pořádáme Svíčkový ples, který se bude konat 18. 2. 2023 v KD Trhové Sviny, a tímto vás všechny srdečně zveme, k tanci a poslechu bude hrát kapela Obzor.

Závěrem přejeme všem do nového roku především zdraví, štestí a optimismus.