608 436 941

Velké prázdninové putování

Autor: Lucie Kolářová | Zveřejněno: čtvrtek 22. září 2022 | 26x

Místní akční skupina Sdružení Růže i v letošním roce připravila prázdninovou hru. Tentokrát se spojila s destinační společností Novohradsko-Doudlebsko a vzniklo tak „Velké prázdninové putování 2022“.

Účastníci mohli od června do září sbírat razítka na třiceti zajímavých místech našeho regionu. Vyplněné listy odevzdalo 140 dětí, které dostaly malou pozornost.

Do slosování o ceny bylo zařazeno 79 účastníků, kteří nasbírali 26 a více razítek. Výherce dárkového poukazu do Sportovně relaxačního areálu Hluboká nad Vltavou, stavebnice Seva a poukázky na zapůjčení skákacího hradu vylosovala v polovině září starostka Trhových Svinů Mgr. Věra Korčaková. Dalších 20 účastníků obdrželo menší ceny jako jsou batoh, kšiltovka, hra domino a mikádo.

Další novinkou byla odměna za zdolání všech tří významných vrcholů Novohradských hor – Kraví, Kuní, Vysoká. Jsme velice rádi, že právě tato odměna byla pro mnohé motivací vyšplhat na tyto krásné hory. Otisk razítek ze všech 3 vrcholů mělo 92 dětí. Všichni dostali pamětní medaili.

Níže si dovoluji přidat komentáře od rodičů dětí, které se zúčastnily našeho „putování“:

Rádi jsme se zapojili do Vaší soutěže a velmi nás to bavilo. Děkujeme za krásný nápad a tipy na zajímavé výlety.

Děkujeme za zpestření prázdnin, kde byl pro děti velký zážitek "lov razítek". Navštívili jsme celkem 17 míst, včetně tří vrcholů (Kraví, Kuní, Vysoká) tedy řeknu Vám, pro rodiče by to chtělo také odměnu. Byla to fuška, ale moc jsme si to celá rodina užili. Moc děkujeme, dcera se těší na dárek.

Nejlepší zážitky byly při zdolávání vrcholů. Putování se nám moc líbilo.

Největší výhrou je, že jsme to zvládli a moc děkujeme za pěkný nápad, který nás dostal na krásná, někdy pro nás neznámá místa, donutil navštívit ta dlouho plánována místa nebo vrátil na ta oblíbená.

Byli jsme opět nadšení a moc se nám putování líbilo. Objevili jsme zase spoustu nových míst. 

Děkujeme za zpestření prázdninových dní. Dostali jsme se do míst, kde jsme ještě nikdy nebyli a někdy i přes nepřízeň počasí jsme objevili nová místa, kam se třeba ještě někdy vrátíme. 

Zvládli jsme všechna místa a mockrát děkujeme za krásné nápady a místa, která jsme mohli s dětmi navštívit. Moc jsme si společný čas užili a budeme se těšit na další skvělé putování.

Moc děkujeme za super nápady na výlety, vůbec jsme nevěděli kolik krásných míst je kolem nás. Hory jsme zdolali všechny. Užili jsme si spoustu zábavy a poznali nová místa. Děkujeme moc.

Moc jsme si putování užili, děkujeme.

Velké prázdninové putování se nám velice líbilo a budeme se těšit na další.

Děkujeme za krásné výlety a rozhledy.

Moc děkujeme za krásnou letní soutěž, která nás zavedla na krásná místa v okolí.

Moc děkujeme za krásný nápad a realizaci. Konečně jsme se podívali i na místa, kam bychom jinak nepřišli.

Děkujeme za bezva prázdninovou soutěž a těšíme se na losování o ceny. 

S dětmi jsme si to velmi užili, děkujeme.

Děkujeme všem za milé komentáře a těšíme se na příští rok, kdy určitě vymyslíme opět nějakou pěknou soutěž.

Za MAS Sdružení Růže