608 436 941

Trénink paměti u vás doma

Autor: Těší se na Vás Miroslava Poláková | Zveřejněno: neděle 19. června 2022 | 10x

Léto – čas dovolených, výletů a odpočinků. Mnozí máme doma starší rodiče a nebudeme na ně mít tolik času, kolik máme přes rok. Možná by se vám právě pro tuto situaci hodil program, který jsme na letní měsíce pro seniory připravili.

Jde o individuální trénink paměti (moderně mozkový jogging). Jednou týdně navštíví vašeho blízkého trenérka paměti a připraví pro něj vědomostně zábavný program (vždy podle jeho schopností, tak aby vše úspěšně zvládl). V rámci společného času (vždy se jedná o přibližně hodinové návštěvy) se bude učit aktivně procvičovat paměť, zjistí jak lépe ukládat informace, které si chce zapamatovat, ale především prožije příjemně naplněný čas. Smyslem aktivit je posílit duševní zdraví, sebevědomí a udržet co nejdéle stav paměti takový, jaký dnes je (aby nedocházelo ke zhoršování).
Kurzy jsou individuální - každému trenérka přizpůsobí rychlost i způsob tréninku. Cena kurzu je 100 korun za jedno setkání.
Kurzy vede zkoušená trenérka paměti, která se na vás už těší a věří, že společně naplníme heslo R. Descartese: „Myslím, tedy jsem“.

Pro bližší informace nás kontaktujte na telefonním čísle 774 916 404 nebo e-mailem: velenice@archaborovany.cz