608 436 941

Podpořte Archu na nové síti Breegy.cz

Autor: T. Umlaufová | Zveřejněno: středa 16. února 2022 | 6x

„Možná jste si všimli, že velká část naši společnosti je protknutá pesimismem. Není se čemu divit, zprávy jsou plné negativních informací, které ovlivňují naše myšlení a pohled na svět. Pojďme ale zkusit opustit mediální svět a podívat se na skutečnost.

Lidé si navzájem pomáhají víc než kdykoliv předtím. Ačkoliv si to neuvědomujeme, tak se jako lidstvo máme nejlépe v naší historii.

Dožíváme se nejdelšího věku, nikdy jsme jako občané neměli tolik práv jako teď a hlavně, máme svobodu.

Můžeme si sami vybrat, jak chceme svůj život žít.

Albert Einstein jednou řekl, že nejdůležitější otázka, kterou si má každý položit je: ‚‚Žijeme ve světě plném nepřátelství, lstí nebo ve skvělém světě, který je úžasný a mám mu co nabídnout?’’ Věřil, že jasná odpověď na tuhle otázku utváří naše životy.

Breegy je místo pro všechny, kteří nečekají, až přijde změna, ale chtějí být sami tou změnou.“

Na Breegy.cz můžete podpořit projekty, které Vám dávají smysl. Navíc zůstáváte s projektem v trvalém kontaktu a víte přesně, co se děje s vaším darem. K čemu byl využit.

Archa se připojila s projektem „Auto pro pečovatelku“ a určitě to není poslední akce, na kterou budeme shánět vaši podporu. Jako terénní služba dojíždíme za klienty do jejich domovů a tam jim pomáháme s tím, co už sami nezvládnou. Abychom se k nim dostali právě tehdy, kdy potřebují, musíme mít dostatek aut. Díky spolehlivému vozu (v současné době nám slouží 18 letý veterán) se dostaneme k těm, kteří potřebují podporu a pomoc, tak aby mohli zůstat doma co nejdéle. 

Více informací o nové sociální síti hledejte na webových stránkách: https://breegy.cz/dobrocinne-organizace/archa-borovany