608 436 941

Pozvánka na listopadové akce do tanečního sálu KD Trhové Sviny

Autor: Jiří Čajan ml. | Zveřejněno: úterý 22. října 2024 | 4x

V pátek 1. listopadu od 21 hodin vás zveme na již tradiční Halloweenskou diskotéku. K tanci Vás naladí DJ Cíba, masky jsou vítány. Vstup od 18 let!

V pondělí 4. listopadu od 18 hodin se koná beseda se spisovatelem a badatelem Jiřím Padevětem - Temná doba na Trhovosvinensku 1938 – 1953. Součástí besedy je promítání seriálu Temná doba, filmu Krajina ve stínu a autogramiáda.

V sobotu 9. listopadu od 17 hodin vás zveme na již tradiční SNOW FILM FEST s nadílkou těch nejlepších světových a českých filmů se zimní outdoorovou tématikou. Nebude chybět ani host festivalu a občerstvení. 

V neděli 17. listopadu od 16 hodin a od 20 hodin vystoupí travesti skupina Techtle Mechtle se svou Speciální narozeninovou show. Čeká na vás výběr toho nejlepšího, co Techtle Mechtle za poslední roky předvedly, a to i s řadou nových čísel a vystoupení.

Vstupenky lze zakoupit v KD Trhové Sviny, KIC Trhové Sviny, IC Borovany nebo online na webu Městského kulturního střediska Trhové Sviny: https://kulturavesvinech.cz

!UPOZORNĚNÍ PRO NÁVŠTĚVNÍKY KULTURNÍHO DOMU A ČTENÁŘE KNIHOVNY!!! Z důvodu rekonstrukce je budova kulturního domu (divadlo, kino, knihovna) pro veřejnost uzavřena. V provozu zůstává pouze taneční sál KD. Děkujeme za pochopení, o znovuotevření prostor kulturního domu vás budeme informovat.