608 436 941

Pozvánka na říjnové akce (a jednu listopadovou)  - MěKS Trhové Sviny

Autor: Jiří Čajan ml. | Zveřejněno: pátek 13. září 2024 | 13x

V pátek 11. října od 18 hodin bychom vás chtěli pozvat na benefiční koncert Štěpána Raka, který se koná v kostele Nejsvětější Trojice na podporu jeho dlouholetého kolegy, známého českého recitátora a herce Alfreda Strejčka.

V sobotu 26. října od 18 do 20 hodin se v tanečním sále KD Trhové Sviny koná Hospodský kvíz, přijdťe si zasoutěžit a pobavit se s přáteli. Po ukončení hospodského kvízu zahraje k tanci a poslechu kapela CMaj7.

V pátek 1. listopadu od 21 hodin vás zveme na již tradiční Halloweenskou diskotéku do tanečního sálu KD Trhové Sviny. K tanci Vás naladí DJ Cíba, masky jsou vítány.

Vstupenky lze zakoupit v KD Trhové Sviny, KIC Trhové Sviny, IC Borovany a nebo online na webu Městského kulturního střediska Trhové Sviny: https://kulturavesvinech.cz

!UPOZORNĚNÍ PRO NÁVŠTĚVNÍKY KULTURNÍHO DOMU A ČTENÁŘE KNIHOVNY!!! Z důvodu rekonstrukce je budova kulturního domu (divadlo, kino, knihovna) pro veřejnost uzavřena. V provozu zůstává pouze taneční sál KD. Děkujeme za pochopení, o znovuotevření prostor kulturního domu Vás budeme informovat.