608 436 941

Pozvánka na červnové kulturní akce v Trhových Svinech

Autor: Jiří Čajan ml. | Zveřejněno: pondělí 20. května 2024 | 29x

V pondělí 10. června od 19 hodin se na Velkém rybníce v Trhových Svinech bude konat travesti show TECHTLE MECHTLE - ALL INCLUSIVE BIBIONE. Jak už samotný název "All inclusive Bibione" napovídá, představení bude nabité letní atmosférou, sluncem, mořem a hlavně - pořádnou dávkou českého humoru. Co všechno se může stát, když se typicky česká rodina na úsporném režimu vypraví na cestu do Bibione, aby poprvé v životě viděla moře? Mají si vůbec manželé po 36 letech soužití na společné dovolené ještě co povědět? Podaří se jim oživit při západu slunce jiskru jejich skomírajícího vztahu, anebo zbytky jejich vzájemného pochopení zmizí na vždy na dně moře mezi chaluhy a chobotnice? Volné pokračování divácky velmi úspěšného představení "Dokud nás smrt nerozdělí" přichází v podobě "All inclusive Bibione"

Od pátku 21. června do soboty 22. června 2024 se v Tanečním sále a na letní scéně KD v Trhových Svinech uskuteční legendární metalový festival AFOD – metal fest. Venkovní a vnitřní stage, parkování a camp zdarma a hlavně pořádná nálož kapel v čele s Debustrol, Mastic Scum, Henych666 a samozřejmě Mater Monstifera. Vstup od 15 let.

V úterý 25. června 2024 od 19 hodin bychom Vás chtěli pozvat do KD Trhové Sviny na koncert s názvem Rok české hudby: Pocta Josefu Sukovi, který se koná v rámci festivalu Hvězdy nad Vltavou 2024. Účinkovat budou: Pavel Šporcl – housle, Miroslav Ambroš – housle, Karel Untermüller – viola, Jiří Bárta – violoncello a Igor Ardašev – klavír. Program: B. Smetana – Z domoviny, A. Dvořák – Drobnosti, A. Dvořák – Klid lesa, A. Dvořák – Klavírní kvintet, Josef Suk – Romance.

Vstupenky na všechny akce lze zakoupit v KD Trhové Sviny, KIC Trhové Sviny, IC Borovany a nebo online na webu Městského kulturního střediska Trhové Sviny: http://kultura.tsviny.cz.

!UPOZORNĚNÍ PRO NÁVŠTĚVNÍKY KULTURNÍHO DOMU A ČTENÁŘE KNIHOVNY!!! Z důvodu rekonstrukce je budova kulturního domu (divadlo, kino, knihovna) pro veřejnost uzavřena. V provozu zůstává pouze taneční sál a letní scéna u KD. Děkujeme za pochopení, o znovuotevření prostor kulturního domu Vás budeme informovat.