608 436 941

Pozvánka na dubnové kulturní akce v Trhových Svinech

Autor: Jiří Čajan ml. | Zveřejněno: pondělí 11. března 2024 | 19x

V sobotu 13. dubna od 17 hodin bychom vás chtěli pozvat do tanečního sálu kulturního domu na EXPEDIČNÍ KAMERU - filmový festival s dokumenty o cestování, dobrodružství i divoké přírodě. Expediční kamera je největší cestovatelská a outdoorová akce v ČR. Tento unikátní projekt přinese nejlepší filmy sezóny z celého světa i novinku s Adamem Ondrou nebo nový film Mirka Haluzy z Amazonie.


V neděli 14. dubna od 15 hodin zveme děti i dospělé rovněž do tanečního sálu, tentokrát na muzikálovou pohádku HONZA MÁLEM KRÁLEM v podání Divadla Natalie Venturové. Honza byl dítě jako každé jiné, možná jen trochu chytřejší, než bývá obvyklé. Jednoho dne si jeho maminka uvědomila, že víc už Honzu sama nenaučí, sbalila mu proto uzlíček a poslala ho do světa na zkušenou. Že měl Honza odjakživa dobré srdce, a k tomu i za ušima, povedl se mu ve světě nejeden husarský kousek. A dokonce se sám stal málem králem! Ještě štěstí, že pro všechny ty svoje klukoviny nakonec nepřišel o to nejcennější, co na své cestě našel - o vroucí lásku sedlákovic děvečky Mařenky.


! UPOZORNĚNÍ PRO NÁVŠTĚVNÍKY KUTLURNÍHO DOMU A ČTENÁŘE KNIHOVNY!!!  Z důvodu rekonstrukce bude budova kulturního domu (divadlo, kino, knihovna) od dubna 2024 pro veřejnost uzavřena. V provozu bude pouze taneční sál a letní scéna. Děkujeme za pochopení, o znovuotevření prostor kulturního domu Vás budeme informovat.