608 436 941

Pozvánka na únorové kulturní akce v Trhových Svinech

Autor: MěKS T. Sviny | Zveřejněno: středa 17. ledna 2024 | 37x

pondělí 12. února od 19 hodin vás zveme do kulturního domu na divadelní představení Lov na losa v podání Agentury Harlekýn.

Eliška s Kamilem se právě nastěhovali do svého prvního bytu a plánují svatbu. Návštěvu Eliščiných rodičů, během které je chce Kamil požádat o ruku jejich dcery, však zkomplikuje nezvaný host, ze kterého se vyklube bývalý Eliščin milenec. Situační komedie režiséra Jakuba Krofta s prvky hororu diváka v žádném případě nešetří. Servíruje mu nekonečnou nálož emocí od smíchu přes hrůzu až po vzrušení. Pod atraktivním povrchem však skrývá hlubší poselství, ze kterého mrazí...Hrají: Saša Rašilov, Ladislav Hampl, Petra Horváthová, Marek Daniel, Jana Polášková.

pátek 23. února od 19 hodin se v tanečním sále kulturního domu koná VI. městský ples. K tanci a poslechu Vám zahrají METROKLUB BIG BAND a Cmaj7. Předprodej vstupenek: Kulturní a informační centrum Trhové Sviny (tel. 386301488, kic@tsviny.cz) a Městské kulturní středisko Trhové Sviny (tel. 386322930, kultura@tsviny.cz).