608 436 941

Pozvánka na lednové kulturní akce v Trhových Svinech

Autor: Jiří Čajan ml. | Zveřejněno: čtvrtek 21. prosince 2023 | 30x

sobotu 20. ledna od 16 hodin zveme malé i velké diváky do divadelního sálu kulturního domu na klasickou pohádku na motivy K. J. Erbena Obušku z pytle ven, tentokrát v muzikálovém podání Divadelní společnosti Julie Jurištové. Příběh o chudém ševci Matějovi je plný písniček a komických situací.

V úterý 23. ledna od 19 hodin Vás zveme do kulturního domu na divadelní představení Scény z manželského života v podání Agentury Harlekýn. Univerzitní vědec Johan a právnička Marianne představují dokonalý manželský pár se skvělou minulostí a nadějnou budoucností. Pod tímto povrchem však číhají problémy, které jednoho dne prolomí křehkou skořápku dlouholetého vztahu. Hrají: Michaela Badinková, Michal Dlouhý, Kamil Halbich/Vasil Fridrich, Barbara Lukešová/ Lenka Zbranková.

pondělí 29. ledna od 19 hodin uvede v kulturním domě Divadelní společnost Háta anglickou komedii Vztahy na úrovni ze zákulisí vysoké politiky, která nevynechává ani milostný život mužů sedících na vlivných křeslech v Evropské obchodní komisi. Hrají: Lukáš Vaculík, Ivana Andrlová/ Olga "Háta" Želenská /Vlasta Žehrová, Viktor Limr, Martin Sobotka, Monika Absolonová/ Kateřina Hrachovcová, Mahulena Bočanová/ Adéla Gondíková /Vlasta Žehrová a Pavel Nečas.