608 436 941

Pozvánka na prosincové kulturní akce v Trhových Svinech

Autor: Jiří Čajan ml. | Zveřejněno: středa 15. listopadu 2023 | 24x

V neděli 3. prosince od 14 hodin se na náměstí v Trhových Svinech koná Zahájení adventu s rozsvícením vánočního stromku. Těšit se můžete na kapely Šlapeto, Podhoranka, Calypte, pohádky pro děti a nebude chybět ani punč, něco dobrého k snědku, prodej vánočních svícnů nebo ukázka kovářského umění.

úterý 5. prosince od 16.00 do 17.30 hodin vás zveme do tanečního sálu na Mikulášskou nadílku pro nejmenší s DJ Barbulákem a Divadlem Otty Schwarzmüllera, od 18 hodin se pak na tržnici a nábřeží Farského potoka pod kostelem budou konat Oslavy sv. Mikuláše 2023 s podtitulem „Pod křídly andělů v režii skupiny Svin(en)ským (k)rokem do pohádky a MěKS Trhové Sviny.

Ve středu 13. prosince od 19 hodin bychom Vás rádi pozvali do kulturního domu na vánoční koncert pro všechny generace v podání houslového virtuosa Pavla Šporcla - Vánoce na modrých houslích. S Pavelm Šporclem vystoupí komorní orchestr Praga Camerata , Bára Kodetová i trhosvinenský sbor pod ZUŠ Františka Pišingera.

V neděli 17. prosince od 17 hodin se v kostele Nanebevzetí Panny Marie uskuteční Rybova česká mše vánoční

sobotu 23. prosince od 17.30 hodin se konají Vánoce na rynku, přijďte si zazpívat vánoční koledy společně s herci Divadla Otty Schwarzmüllera, dětmi z MŠ v T. Svinech a jejich kamarády a hosty.

neděli 31. prosince od 15,30 hodin a od 18 hodin uvádí Divadlo Otty Schwarzmüllera pásmo scének, písniček a jiných blbin Monty-Pythomej létající Silvestr. Od 20 hodin vás Divadlo Otty Schwarzmüllera zve na Silvestrovskou merendu do tanečního sálu. K tanci a poslechu hraje kapela CMaj7.