608 436 941

Pozvánka za kulturou

Autor: Jiří Čajan ml. | Zveřejněno: čtvrtek 12. října 2023 | 14x

Kulturní akce v KD Trhové Sviny

Ve středu 8. listopadu od 19 hodin bychom Vás chtěli pozvat na notoricky známou hudební komedii Světáci, kterou v divadelní úpravě představí stálice Divadelní společnosti Háta, ale i nové populární tváře. Jako zvláštní hosté účinkují v roli emeritního profesora Jan Přeučil nebo „dechovkový král“ Josef Oplt.

sobotu 4. listopadu od 21 hodin Vás zveme na tradiční Halloweenskou diskotékou v režii DJ Cíby.

sobotu 11. listopadu od 20 hodin se v tanečném sále koná rocková zábava s hudební skupinou KredenCZ.

pátek 17. listopadu od 17 hodin Vás zveme na Snow Film Fest - nejlepší zimní cestovatelské filmy, při nichž zažijete adrenalin, prašan, kouzelnou přírodu i silné lidské příběhy.

sobotu 25. listopadu od 16 hodin a od 20 hodin vystoupí v divadelním sále travesti skupina Techtle mechtle s novou vánoční show. 

Komediální thriller Vášnivost, který ukazuje, co všechno jsme schopni udělat pro lásku, představí Divadlo Verze u nás v kulturním domě ve středu 29. listopadu 2023 od 19 hodin v obsazení: Linda Rybová, Jana Janěková ml., David Matásek a Jan Holík.

Rádi bychom Vás již pozvali i na vánoční koncert pro všechny generace v podání houslového virtuosa Pavla Šporcla - Vánoce na modrých houslích, který se bude konat 13. prosince od 19 hodin.