608 436 941

Sportovní den mládeže v Trhových Svinech

Autor: Mgr. Jan Váňa | Zveřejněno: neděle 13. října 2024 | 2x

5. ročník

Ve čtvrtek, dne 10. října 2024, se v tělocvičně Základní školy Trhové Sviny uskutečnil pátý ročník národní soutěže Sportovní den mládeže v Trhových Svinech pro místní děti a žáky školy. Účastníci sportovního turnaje se v Trhových Svinech utkali v soutěžním čtyřboji, který byl složen z fotbalu, florbalu, házené a frisbee. Celkem se na začátku sportovní akce sešly 4 týmy, které soutěžily o nejúspěšnější družstvo turnaje.

Celkové vítězství si na turnaji v Trhových Svinech odnesl tým „Žluťáci“, složený z členů Karolína Šulcová, Kristýna Komárková, Aneta Pařízková, Eliška Svobodová, Michal Beran, Radek Tvrdec, Jonáš Kadubec, Emma Šikutová, Adéla Kupcová, Veronika Brožková a Jakub Ebenhöh. Stříbrné umístění vybojovaly shodně týmy Šediváci“ a „Červeňáci“ a bronzovou příčku obsadil tým „Modráci“. Úspěšní finalisté postupového turnaje byli odměněni zlatými medailemi, upomínkovými diplomy a řadou dalších sponzorských cen. Hráči z Trhových Svinů, kteří se umístili na předních pozicích, obdrželi také nominaci k účasti na Národním finále v Kladně, které se bude konat dne 1. prosince 2024 v tamní sportovní hale. Na Národním finále budou postupující finalisté reprezentovat zejména základní školu a Trhové Sviny.

Sportovní den mládeže v Trhových Svinech se konal za finanční podpory města Trhové Sviny, Jihočeského kraje a partnerů soutěže.

www.tajv.cz