608 436 941

Halloweenská párty pro děti

Autor: Za vychovatelky ŠD Bc. Miroslava Pišingerová | Zveřejněno: středa 2. listopadu 2022 | 4x

Tak jsme se konečně dočkali. Po několika letech, kdy byla různá proticovidová opatření, jsme mohli opět uspořádat v pondělí 24.10. 2022 školní akci pro širokou veřejnost. Tato akce se nesla v duchu velkých změn. Místo Mikulášské merendy jsme uspořádali Halloweenskou párty a oslovili jsme jiného moderátora, DJ Barbuláka. A byla to dobrá volba.

Všechny děti dostaly při příchodu uvítací balíček nebo lízátka a už se mohly jít bavit na parket. DJ Barbulák měl pro děti připravené soutěže - například o nejlepší tanečnici a tanečníka, podlézání překážky nebo házení na cíl. Zkrátka děti neměly čas si ani odpočinout. Všichni však netrpělivě čekali na vyhlášení nejhezčích halloweenských masek a kostýmů. Za všechny vychovatelky ŠD musím říct, že vybrat nejhezčí masku byla pěkná fuška. Proto jsme se nakonec rozhodly odměnit co nejvíce masek. Všechny masky byly prostě nádherné. Chtěla bych poděkovat rodičům, že si dali tu práci a své děti krásně přestrojili.

Co říct závěrem? Chtěla bych také poděkovat všem sponzorům, a především Městu Trhové Sviny, které nám z výhry v soutěži Obec přátelská rodině poskytlo finanční podporu na nákup sladkostí a odměn pro děti. Poděkovat bych chtěla i panu Čajanovi za poskytnutí sálu a paní Vretosové za skvělou obsluhu.

Halloweenská párty se velmi vydařila a děti domů odcházely s úsměvem a plné zážitků. Tak zase příští rok.