608 436 941

Rozloučení s dětmi v MŠ Beruška

Autor: Kolektiv učitelek MŠ Beruška | Zveřejněno: úterý 19. července 2022 | 17x

Ve čtvrtek 23. 6. 2022 za krásného slunného odpoledne jsme se sešli s předškoláky a jejich rodiči na zahradní slavnosti, která se konala na zahradě Mateřské školy Beruška. Paní ředitelka zahájila slavnost emotivním projevem, jenž dojal všechny zúčastněné.

Pro radost malých i velkých diváků v úvodu vystoupil kouzelník. Svým představením potěšil a vykouzlil úsměvy nejen na tvářích dětí.

Předškoláci se před obecenstvem blýskli vystoupením plným básní, písní a tanců. K nácviku přistupovali zodpovědně a s velkým nasazením už jako opravdoví školáci a snaha přinesla velké ovace. Dojati byli jak rodiče, tak i samotné učitelky. Vrcholem celé slavnosti bylo ,,pasování" předškoláků na školáky. Po poslední společné písničce se všichni sešli u prostřených stolů, kde v přátelské atmosféra setrvali až do pozdního odpoledne.

Slavnostní rozloučení proběhlo ve středu 29. 6. 2022 v obřadní síni městského úřadu. Děti zde vystoupily s připraveným pásmem básní a písní. Poté se s nimi rozloučila paní starostka a paní ředitelka. Obě ve svých projevech připomněly krásné chvíle prožité v mateřské škole a popřály hodně štěstí ve škole základní.

Dětem začala nová životní etapa a my jim přejeme do let školních i ,,dospěláckých‘‘ mnoho štěstí a úspěchů.