608 436 941

Halloweenská párty ve školní družině

Autor: Bc. Pišingeová Miroslava | Zveřejněno: čtvrtek 4. listopadu 2021 | 21x

Po několika organizačních změnách kvůli hygienickým opatřením se ve školní družině 1. listopadu konala Halloweenská párty. Děti dostaly jednoduchý úkol - přinést halloweenskou masku nebo kostým. Čím lehčí to byl úkol pro děti, tím bylo pro nás (vychovatelky) těžší rozhodnout, kdo má nejlepší masku. Masky byly opravdu povedené, a tak nám po škole pobíhali čarodějnice, princezny, upíři, smrtky, duchové, mrtvé nevěsty a další pěkné masky. Musíme poděkovat všem maminkám a tatínkům, že přípravu na párty nepodcenili a své ratolesti krásně připravili.

Děti během odpoledne plnily různé úkoly s halloweenskou tématikou (chytání dýní a duchů, krmení hladové dýně, skládání kostlivce, povalování duchů míčkem, strašidelná diskotéka atd.). Celé odpoledne jsme zakončili vyhlášením deseti nejlepších masek z každého oddělení ŠD a předáním hezkých odměn a dárků. Všechny děti dostaly za účast a za snahu sladkou odměnu v čarodějnickém pařátu. Za odměny a dárky bychom chtěli poděkovat ZŠ Trhové Sviny a všem sponzorům, kteří nám ceny věnovali.

Doufáme, že příští rok už nás nebude covidová situace tolik omezovat jako letos a budeme moci halloweenskou párty uspořádat v Tanečním sále KD, jak to bylo letos původně plánované.

 Za vychovatelky ŠD