608 436 941

Poděkování střední škole

Autor: S poděkováním ředitel ZŠ Mgr. Jiří Pavel a ředitel gymnázia Mgr. František Slípka | Zveřejněno: úterý 22. června 2021 | 6x

Základní škola Trhové Sviny a Gymnázium Trhové Sviny chtějí společně prostřednictvím Trhovosvinenských listů mnohokrát poděkovat střední škole v Trhových Svinech a zvláště pak zaměstnancům školní kuchyně a školní restaurace Junior-club, za kolegiální přístup, kterým umožnili stravování žáků I. stupně ZŠ a žáků gymnázia v době rekonstrukce školní jídelny ZŠ.

Organizačně sladit stravování kmenových žáků a zaměstnanců SŠ a k tomu ještě na přechodnou dobu zajistit stravování žáků I. stupně ZŠ ve školní kuchyni střední školy a zároveň ve školní restauraci Junior-club vyřešit stravování žáků gymnázia a k tomu ještě vařit pro veřejnost, tak aby byla dodržena všechna hygienická pravidla v rámci covidových restrikcí, bylo logisticky velmi náročné. Přesto se s touto náročnou situací všichni zaměstnanci gastroúseků na SŠ "poprali na jedničku" a stravování školou povinných žáků zajistili na profesionální úrovni.